BIJEENKOMST

Terugblik Bijeenkomst 14 april

Op 14 april vond de startbijeenkomst Leisure x Creative plaats bij CO Zwolle. Na de presentatie van Tim van Oerle, medeoprichter van Natuurhuisje, volgende de deelnemers vijf deelsessies over data, digitalisering, technologisering en sociale innovatie.

Download de algemene presentatie

De presentaties van de workshops kun je in de module hieronder downloaden.

Presentaties van de workshops

Alles begint met een goede basis: jouw bedrijfsverhaal. Wat straal je uit naar potentiële gasten en wie trek je daarmee aan? Welke behoefte hebben zij eigenlijk en doe jij dan de juiste dingen om jouw doelgroep te binden? Mariska Eshuis runt samen met haar partner Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze en is leisure consultant. Ze is praktisch en heeft een groot netwerk. Tijdens de workshop helpt Mariska om een goede basis neer te leggen. Als je een goede basis hebt, dan kan je namelijk ook aan de slag met vervolgstappen als het gaat om gastbeleving en het verbeteren van de (digitale) gastreis!

Download presentatie

De motor van vrijetijdsbedrijven zijn de mensen die er werken. Door krapte op de arbeidsmarkt is het een uitdaging om medewerkers te vinden en te behouden. Technologische ontwikkelingen bieden ondertussen ook andere oplossingen om met arbeidsmarktvraagstukken om te gaan, namelijk door de inzet voor robots en digitaliseren van processen. Maar hoe kan je door te innoveren met een technologisch gastvrijheidsconcept de gastvrijheidsbeleving optimaliseren? Met het Smart Hospitality Wheel ga je zelf aan de slag om tot een geschikt gastvrijheidsconcept te komen. Nicolette Bolté en Ruth Pijls van Hogeschool Saxion gaan met je aan de slag!

Presentatie niet openbaar. 

Dankzij data kan jij veel meer te weten komen over o.a. jouw gasten. Door slim gebruik te maken van data, kun je veel gerichter sturen op het verbeteren van gastbeleving, het verhogen van omzet en het slimmer inrichten van bedrijfsprocessen. MarketingOost neemt je op praktische wijze mee hoe jij in de dagelijkse praktijk voordeel uit data kan halen. Op naar meer rendement!

Download presentatie

Stappel_